Traplift in Amsterdam

Bent u op zoek naar een traplift in de omgeving van Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Veel panden in Amsterdam stammen nog uit het eind van de 19e eeuw of het begin van de 20e eeuw en hebben daardoor smalle trappen. U wilt niet dat de traplift dusdanig de trap blokkeert, zodat niemand er meer langs kan. Dit vraag dus om een compacte traplift die zo min mogelijk ruimte in neemt wanneer deze niet in gebruik is, maar toch een prima comfort kan bieden, wanneer u wel de traplift gebruikt.

Inmiddels zijn er diverse traplift-modellen ontwikkelt die weinig ruimte innemen en ook eenvoudig te installeren zijn. Wilt u zelf een keuze maken en meer informatie hierover ontvangen? Wij raden u dan aan een informatiepakket aan te vragen (geheel gratis en vrijblijvend). U kunt dan de diverse modellen naast elkaar bekijken en vergelijken.

Traplift informatiepakketWij bieden u geheel gratis en vrijblijvend het traplift informatiepakket aan, waarbij u op uw gemak de mogelijkheden kunt bekijken en vergelijken.

Het informatiepakket zal u binnen enkele werkdagen per post worden toegezonden. Het kan zijn dat een medewerker contact met u opneemt, indien adresgegevens niet volledig of incorrect zijn of om te reageren op uw vraag of opmerkingen.

Veilig! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor uw aanvraag.
Veilig! Uw aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend
Veilig! Binnen 1-2 werkdagen reactie

Een afspraak bij u thuis is ook mogelijk. Een adviseur kan dan goed de situatie bekijken en u een goed voorstel doen voor een passende traplift. Een adviesgesprek is ook geheel gratis en vrijblijvend aan te vragen.