Traplift in Den Haag

Bent u woonachtig in de buurt van Den Haag en bent u op zoek naar een traplift? Wij kunnen u de beste oplossing bieden.
Woningen uit het begin van de 20e eeuw hebben vaak smalle trappen en is er beperkt ruimte voor een hulpmiddel. Onze trapliften zijn prima geschikt voor kleine ruimtes, omdat 1) de liften en rails zo klein, maar toch comfortabel ontworpen zijn en 2) deze in te klappen zijn wanneer u deze niet gebruikt.

U kunt gratis en vrijblijvend ons informatiepakket aanvragen, waarin u de diverse modellen uitgelegd krijgt en duidelijk beschreven staat welke traplift voor welke situatie’s geschikt zijn. Voor een advies op maat en een nauwkeurige offerte raden wij u aan om een persoonlijk gesprek met een adviseur aan te vragen, wat eveneens geheel gratis en vrijblijvend plaats kan vinden bij u thuis.

Traplift informatiepakketWij bieden u geheel gratis en vrijblijvend het traplift informatiepakket aan, waarbij u op uw gemak de mogelijkheden kunt bekijken en vergelijken.

Het informatiepakket zal u binnen enkele werkdagen per post worden toegezonden. Het kan zijn dat een medewerker contact met u opneemt, indien adresgegevens niet volledig of incorrect zijn of om te reageren op uw vraag of opmerkingen.

Veilig! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor uw aanvraag.
Veilig! Uw aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend
Veilig! Binnen 1-2 werkdagen reactie

Een afspraak bij u thuis is ook mogelijk. Een adviseur kan dan goed de situatie bekijken en u een goed voorstel doen voor een passende traplift. Een adviesgesprek is ook geheel gratis en vrijblijvend aan te vragen.