Traplift in Enschede

Zoekt u een traplift en bent u woonachtig in de omgeving van Enschede? Dan kunnen wij u helpen!
Onze diverse traplift-modellen zijn geschikt voor ieder woontype en nemen minimale ruimte in beslag.

De voordelen voor u?
1) De trap blijft goed begaanbaar, dankzij een slim, compact ontwerp.
2) Er hoeven geen ingrijpende werkzaamheden verricht te worden. De traplift kan snel geplaatst worden.
3) Geschikt voor zowel rechte trappen als trappen met bochten.

Twijfelt u nog? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend ons informatiepakket aan en vergelijk zelf de diverse modellen en opties.
Voor een advies op maat adviseren wij een gesprek met een adviseur bij u thuis aan te vragen. Hij kan dan ter plekke een goede inschatting van uw woonsituatie maken en een persoonlijke offerte opstellen. U kunt hier ook geheel gratis en vrijblijvend gebruik van maken.

Traplift informatiepakketWij bieden u geheel gratis en vrijblijvend het traplift informatiepakket aan, waarbij u op uw gemak de mogelijkheden kunt bekijken en vergelijken.

Het informatiepakket zal u binnen enkele werkdagen per post worden toegezonden. Het kan zijn dat een medewerker contact met u opneemt, indien adresgegevens niet volledig of incorrect zijn of om te reageren op uw vraag of opmerkingen.

Veilig! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor uw aanvraag.
Veilig! Uw aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend
Veilig! Binnen 1-2 werkdagen reactie

Een afspraak bij u thuis is ook mogelijk. Een adviseur kan dan goed de situatie bekijken en u een goed voorstel doen voor een passende traplift. Een adviesgesprek is ook geheel gratis en vrijblijvend aan te vragen.