Traplift in Friesland

Uiteraard worden trapliften in Friesland geleverd en geïnstalleerd net als in elke andere provincie. Onze trapliften zijn geschikt voor zowel rechte trappen als trappen met bochten en kunnen tot wel 5 verdiepingen toegang bieden. Dankzij het slimme, compacte ontwerp, wordt de traplift aan de binnenkant van de trap geplaatst, zodat het brede gedeelte van de trap nog prima te belopen is, zelfs wanneer de traplift wordt gebruikt!

Voor de installatie van de traplift zijn minimale verbouwingswerkzaamheden nodig en kan tevens zeer snel worden geplaatst. Uiteraard wanneer het u uitkomt.

Wilt u weten welke traplift voor u geschikt is? Vraag dan gratis en vrijblijvend informatie aan of informeer naar een adviesgesprek voor een duidelijk beeld van uw persoonlijke woonsituatie.

Traplift informatiepakketWij bieden u geheel gratis en vrijblijvend het traplift informatiepakket aan, waarbij u op uw gemak de mogelijkheden kunt bekijken en vergelijken.

Het informatiepakket zal u binnen enkele werkdagen per post worden toegezonden. Het kan zijn dat een medewerker contact met u opneemt, indien adresgegevens niet volledig of incorrect zijn of om te reageren op uw vraag of opmerkingen.

Veilig! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor uw aanvraag.
Veilig! Uw aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend
Veilig! Binnen 1-2 werkdagen reactie

Een afspraak bij u thuis is ook mogelijk. Een adviseur kan dan goed de situatie bekijken en u een goed voorstel doen voor een passende traplift. Een adviesgesprek is ook geheel gratis en vrijblijvend aan te vragen.