Traplift in Appartement

Bent u op zoek naar een maat-oplossing voor een traplift in uw appartement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze trapliften zijn namelijk geschikt voor elk type trap en kunnen meerdere verdiepingen overbruggen. Hierdoor kunnen dus ook meerdere bewoners van uw appartementencomplex gebruik maken van de traplift.

De traplift dient echter wel in overeenstemming met uw medebewoners aangeschaft te worden, dus u moet hier gezamenlijk goede afspraken over maken.
Wilt u geadviseerd worden over de mogelijkheden voor het plaatsen van een traplift in uw appartementencomplex? Vraag dan nu een informatiepakket aan of neemt contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis. De adviseur kan hierdoor een goede inschatting van uw woonsituatie maken en een accuraat, persoonlijk voorstel voor u opstellen.

Traplift informatiepakketWij bieden u geheel gratis en vrijblijvend het traplift informatiepakket aan, waarbij u op uw gemak de mogelijkheden kunt bekijken en vergelijken.

Het informatiepakket zal u binnen enkele werkdagen per post worden toegezonden. Het kan zijn dat een medewerker contact met u opneemt, indien adresgegevens niet volledig of incorrect zijn of om te reageren op uw vraag of opmerkingen.

Veilig! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor uw aanvraag.
Veilig! Uw aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend
Veilig! Binnen 1-2 werkdagen reactie

Een afspraak bij u thuis is ook mogelijk. Een adviseur kan dan goed de situatie bekijken en u een goed voorstel doen voor een passende traplift. Een adviesgesprek is ook geheel gratis en vrijblijvend aan te vragen.