Traplift in Huurwoning

Wilt u uw huurwoning uitbreiden met een traplift? Wij kunnen u hierin goed adviseren. Voor elk type trap zijn er trapliften beschikbaar, welke tevens tot meerdere verdiepingen kunnen reiken. Voor een optimaal advies raden wij u aan om een gesprek bij u thuis aan te vragen, waar geheel gratis en vrijblijvend gebruik van kan worden gemaakt.

Dankzij een veilig en compact ontwerp neemt de traplift minimale ruimte in en blijft het brede gedeelte van de trap gewoon toegankelijk. Ook is de traplift voorzien van een noodstop en een maximale snelheid, welke per type kan variëren. De stoel draait automatisch mee en is voorzien van beweegbare leuningen, waardoor u zeer gemakkelijk in en uit kunt stappen.

Aangezien een huurwoning vaak tijdelijk wordt betrokken, bestaat de mogelijkheid om een traplift te huren, indien u niet op zoek bent naar een permanente oplossing.

Traplift informatiepakketWij bieden u geheel gratis en vrijblijvend het traplift informatiepakket aan, waarbij u op uw gemak de mogelijkheden kunt bekijken en vergelijken.

Het informatiepakket zal u binnen enkele werkdagen per post worden toegezonden. Het kan zijn dat een medewerker contact met u opneemt, indien adresgegevens niet volledig of incorrect zijn of om te reageren op uw vraag of opmerkingen.

Veilig! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor uw aanvraag.
Veilig! Uw aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend
Veilig! Binnen 1-2 werkdagen reactie

Een afspraak bij u thuis is ook mogelijk. Een adviseur kan dan goed de situatie bekijken en u een goed voorstel doen voor een passende traplift. Een adviesgesprek is ook geheel gratis en vrijblijvend aan te vragen.