Traplift voor een trap met bocht(en)

Eigentraplift.nl is de website waarop u meer kunt lezen over het kopen
van een eigen traplift. Wij willen u met prijs- en informatiegidsen
van dienst zijn. Een traplift zorgt ervoor dat u zelfstandiger en
veiliger kunt blijven wonen.

Bent u op zoek naar een praktische en betrouwbare oplossing om veilig en moeiteloos de bovenverdieping van uw huis te bereiken? Dan is een traplift met bocht(en) de ideale oplossing. Of uw trap nu één bocht heeft of meerdere bochten, trapliften worden op maat gemaakt en zijn dus geschikt voor alle trappen. Op deze website geven we u meer informatie over stoeltjesliften met bochten. Lees verder en ontdek alles over de mogelijkheden van een traplift op een trap met bochten.

Vergelijk prijzen van trapliftleveranciers

Kiezen voor een enkele of dubbele rail?

De enkele rail is de populairste keuze en is geschikt voor zowel rechte trappen als trappen met bochten. Een groot voordeel van de enkele rail is dat de bestaande trapleuning vaak behouden kan blijven, wat extra veiligheid biedt tijdens het gebruik van de traplift. Wilt u uw stoeltjeslift langs de binnenkant van de trap laten lopen? Dan is een enkele rail de enige optie.

Voor gebruikers met een hoger lichaamsgewicht of speciale behoeften kan een dubbele rail de betere optie zijn. Een stoeltjeslift met dubbele rail heeft een breder stoeltje en biedt meer comfort. In sommige gevallen moet de bestaande trapleuning bij een dubbele rail worden verwijderd, maar de bovenste rail dient dan als een alternatieve trapleuning.

traplift met bochten

Installatie op de binnenbocht of de buitenbocht van uw trap?

Bij het installeren van een stoeltjeslift met bochten heeft u de keuze om deze langs de binnenbocht of de buitenbocht van uw trap te laten lopen. De voorkeur van de meeste mensen gaat uit naar installatie langs de binnenbocht, omdat dit ervoor zorgt dat het brede gedeelte van de treden vrij blijft voor trapgebruikers. Daarnaast kan de bestaande trapleuning vaak behouden blijven, waardoor de trap beloopbaar blijft voor iedereen. Een traplift langs de buitenbocht is vaak goedkoper, maar hierbij moet rekening worden gehouden met de beperkte ruimte op de trap.

Wat is de prijs van een traplift met bochten?

Nu we u wat meer verteld hebben over trapliften op een trap met bochten, vraagt u zich misschien af wat de prijs hiervoor is. Het is goed om te weten dat de kosten van een traplift afhangen van verschillende factoren, zoals het type stoeltjeslift (recht of met bochten), de gewenste opties, het merk en of u kiest voor een nieuwe of tweedehands traplift.

Over het algemeen geldt dat hoe meer bochten de traplift moet maken, hoe hoger de prijs zal zijn. Ook als de traplift op meerdere verdiepingen moet komen, kan dit invloed hebben op de kosten.

Het meest kostbare onderdeel van een traplift is de rail waarlangs het stoeltje zich beweegt. Deze rail wordt op maat gemaakt en moet nauwkeurig de helling en bochten van uw trap volgen. Daarom zijn rechte trapliften over het algemeen eenvoudiger te produceren en hergebruiken, waardoor ze doorgaans de voordeligste optie zijn.

Wij geven u graag een indicatie van de kosten voor een traplift met bochten. Het is wel belangrijk om te benadrukken dat elke trap uniek is, en daarom vereist een traplift met bochten altijd maatwerk. De nieuwprijs voor een trap met bochten begint bij ongeveer €5.000,-. Vindt u dit te duur en bent u geïnteresseerd in een tweedehands stoeltjeslift met bochten? De prijzen van een tweedehands traplift beginnen bij €4.000,-. Wilt u een nauwkeurige inschatting ontvangen? Lees dan meer over de kosten traplift of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons offertesysteem.

Soort traplift Richtprijs
Prijs traplift met 1 bocht Tussen €5.000,- en €12.000,-
Prijs traplift met 2 bochten Tussen €6.500,- en €15.000,-

Tweedehands traplift met bocht kopen?

Wilt u graag een traplift met bochten aanschaffen, maar vindt u een nieuwe traplift te duur? Dan kunt u kiezen voor een tweedehands stoeltjeslift. Maar is een tweedehands traplift wel veilig genoeg? Alle trapliften worden grondig gecontroleerd, nauwkeurig opgemeten en aangepast aan uw specifieke trap. Versleten onderdelen worden vervangen en er zit garantie op uw tweedehands traplift. Alle functies, zoals inklapbare rails, draaibare stoelen en beveiligingsopties, werken als nieuw. Kortom, een tweedehands stoeltjeslift biedt dezelfde kwaliteit als een nieuwe traplift, maar dan tegen een voordelige prijs.

Deze traplift merken bieden een traplift met bocht aan

Bij het zoeken naar een stoeltjeslift die past op uw trap met bocht(en), bent u misschien benieuwd naar de merken die gespecialiseerd zijn in dit type trapliften. We vertellen u meer over de traplift merken die ervaring hebben met het leveren van trapliften met bochten.


traplift met bocht

TKE

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare stoeltjeslift voor een trap met een of meerdere bochten, is TK Elevator een goede optie. Elke TKE traplift wordt op maat gemaakt, waardoor wij de trapliften die geleverd worden perfect op uw trap passen.

De TKE trapliften worden zo ontworpen dat de rail, waar mogelijk, aan de binnenzijde van de trap wordt bevestigd. Dit zorgt ervoor dat zelfs smalle wenteltrappen en spiltrappen begaanbaar blijven voor anderen, terwijl de traplift minimale ruimte in beslag neemt. Lees meer over: traplift voor smalle trap

Otolift

Bent u op zoek naar een stoeltjeslift voor uw trap met één of meerdere bochten? Otolift biedt de ideale oplossing, zelfs voor wentel- of spiltrappen. Otolift staat bekend om zijn snelle levertijd en snelle installatie. De trapliften zijn van hoogwaardige kwaliteit en volledig op maat gemaakt. De trapliften van Otolift hebben een levenslange garantie bij onderhoud. Ook hebben deze stoeltjesliften een compact design en zijn ze volledig opklapbaar. Zo blijft uw trap begaanbaar.

Stannah

Alle rails van Stannah trapliften worden op maat gemaakt, zowel voor nieuwe als tweedehands trapliften. De ingenieurs houden rekening met uw specifieke wensen en creëren een lift die speciaal voor u en uw trap is ontworpen. U kunt bij Stannah terecht voor trapliften op spiltrappen, wenteltrappen en nog meer verschillende trapsoorten.

Acorn

Bij Acorn vindt u de perfecte stoeltjeslift voor zowel rechte trappen als trappen met bochten. De trapliften kunnen geplaatst worden langs de buitenbocht, hebben een compacte stoel en hebben bediening in beide armleuningen. Met een maximaal draagvermogen van 120 kg en een optionele klaprail bieden we de nodige flexibiliteit. Acorn Stairlifts staat bekend om het slimme modulaire systeem. Dit systeem maakt trapliften geschikt voor elke trapvorm, met nauwkeurig passende rails die gemakkelijk te installeren zijn dankzij ons ‘FastTrack’-systeem.

Handicare

De trapliften van Handicare zijn speciaal ontworpen voor trappen met bochten. Of het nu gaat om de binnen- of buitenbocht van de trap, een spiltrap of trappen over meerdere etages, Handicare heeft de juiste traplift voor u. Kies uit onze twee uitvoeringen: de traplift met enkele rail, geschikt voor elke situatie, of de unieke traplift met dubbele rail, waardoor andere trapgebruikers optimaal gebruik kunnen blijven maken van de trap.

Traplift voor een wenteltrap

Wordt het traplopen op uw wenteltrap steeds lastiger, maar twijfelt u of een stoeltjeslift op uw trap past? Gelukkig zijn er trapliften die speciaal worden ontworpen voor wenteltrappen. Een wenteltrap is een unieke trapvorm waarbij de treden in een ronding omhoog lopen, zonder een centrale paal in het midden, maar met een open ruimte. Er bestaan trapliften die geschikt zijn voor alle soorten wenteltrappen, ongeacht de grootte of vorm. Met behulp van geavanceerde technologie en op maat gemaakte railconstructies wordt er gezorgd voor een veilige en comfortabele rit langs de rondingen van uw trap.

Traplift voor een spiltrap

Bent u eigenaar van een spiltrap en zoekt u een praktische oplossing om veilig en comfortabel op uw bovenverdieping te kunnen komen? Gelukkig kunt ook een traplift kopen voor spiltrappen. Een spiltrap is een unieke trapconstructie waarbij de treden allemaal bevestigd zijn aan een centrale spil, as of paal. Er worden trapliften speciaal ontworpen soepel om te kunnen navigeren langs de bochtige structuur van een spiltrap. Dankzij maatwerk railconstructies en geavanceerde technologie kunt u ook op een spiltrap gemakkelijk een stoeltjeslift installeren.

Bespaar op de prijs door offertes te vergelijken

Wilt u besparen op de prijs van uw traplift en tegelijkertijd verzekerd zijn van de beste kwaliteit? Vraag dan gemakkelijk uw offertes voor trapliften aan en vergelijk meerdere aanbieders. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier in te vullen en met slechts een paar klikken ontvangt u meerdere offertes. Zo vindt u de perfecte traplift die aan al uw eisen voldoet. Door offertes te vergelijken, kunt u geld besparen zonder dat u inlevert op de veiligheid en functionaliteit van uw traplift. Vraag nu uw offertes aan en vind uw ideale stoeltjeslift tegen de beste prijs.

Vergelijk prijzen van traplift leveranciers

Thumbs up!

Klanten zijn blij met ons!

Een klantreview wordt altijd geanonimiseerd en helpt anderen de juiste beslissing te maken.


Dit zeggen anderen!

Mijn huis heeft een trap met meerdere bochten en ik was erg benieuwd wat voor traplift op mijn trap gemonteerd kon worden. Op deze pagina de nodige informatie gevonden!

– Jacobus uit Assen

Jarenlang hebben wij als familie al onze twijfels en zorgen gehad over de trap in het huis van mijn moeder. Toen vader er nog was was dit altijd een geruststelling. Na zijn overlijden hebben we besloten om toch naar een traplift te kijken.

– Hester voor haar moeder uit omgeving Breda